Etusivu » Blogi » Ymmärretäänkö yrittäjiä

Ymmärretäänkö yrittäjiä

by Kati Jaakonen
Published: Last Updated on

Ensi hallituskauden suurimpia tavoitteita on työllisyyden nostaminen ja työvoimapulan ratkaiseminen. Yrittäjiä halutaan lisää, mutta valitettavasti sitä yrittäjyyttä ei Arkadianmäellä oikein ymmärretä. Aiheesta tulee somessakin juupas-eipäs-keskustelu. Ihan kuin kaikki yrittäjät olisivat veroja vältteleviä ja työntekijöiden selkänahasta repiviä kiskureita, jotka pelaavat vain omaan pussiinsa.

Pitäisi olla jo arvo itsessään että ihminen pystyy työllään elättämään itsensä ja perheensä. Muiden työllistäminen on jo huikeaa plussaa. Valitettavasti meidän järjestelmä ei suosi yrittämistä. Välillä mietin onko niin tarkoituskin. Ajatellaanko meillä että on hyvä saada ihmiset yrittäjiksi ja sitten he ovat pois ainakin yhteiskunnan tukia käyttämästä. Sillä jos meillä yrittäjyyttä ARVOSTETTAISIIN, sen alkuun pääsyssä tuettaisiin ja myös matkan varrella yrittäjä voisi saada erilaisia sparrausapuja kehittämiseen ja taloudellistakin tukea kun tie on kuoppainen.

Missä on keskustelu yrittäjien sosiaaliturvasta? Miksi me emme ole tässä yhteiskunnassa minkään arvoisia? On typerää väheksyä ihmisiä joilla on kova työmoraali ja jotka tekevät kovasti työtä jokaisen tienaamansa euron eteen. Yrittäjän tulee itse nimittäin neuvotella myös työnsä, eikä se ole ihan helppo juttu. Ryhtyisitkö yrittäjäksi tai oletko jo? Kerro minkä tulisi muuttua että se oikeasti houkuttelisi. 

#yrittäjyys #eduskuntavaalit #arvostus

Saatat pitää myös...

Leave a Comment

Käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseksi. OK Lue lisää